Heti näin alussa varoituksen sana on paikallaan - tää blogitus ei kyllä ole minun vahvinta alaa! En todellakaan ymmärrä, kuinka minun pitää tänne sivuille lisäillä laatikoita, linkkejä, kategorioita, ym. mukavaa... Mutta en nyt heitä pyyhettä heti kehään, vaan luotan siihen, että opin tämänkin jutun tekemällä paljon virheitä.

Blogini tarkoitus on levittää virkkauksen ilosanomaa ja siinä samalla pääsen esittelemään omia virkkaustuotoksiani. Mikä kumma siinäkin on, että omat tekeleet pitää saada kaiken kansan nähtäville... Yritän peitellä tätä narsistista puoltani parhaani mukaan ja lisäilen tänne hyvitykseksi myös omia virkkausohjeitani. Ohjeeni tulevat perustumaan pitkälti kuvalliseen viestintään, koska mikään ei ole niin pitkästyttävää kuin sanallisen virkkuuohjeen laatiminen. Eihän niitä jaksa edes normaali ihminen seurata! Tai no, ehkä normaali ihminen pystyy siihen, mutta kun miä olen tällainen epänormaali; aina pitää päästää soveltamaan, enkä vahingossakaan tee mitään ohjeiden mukaan.

No niin, alkuhöpinöistä päästään itse asiaan, eli pari viikkoa sitten valmiiksi saamani virkattu jakkutakkipusero (ei voi sanoa neuletakki, kun ei ole neulottu), ihanaisen vaaleanpunaisesta Samoksesta virkattuna. Malli on omasta päästä.

367332.jpg

Kukkakuviot on palavirkkauksella yhdistelty, hihat on Salomonin solmuilla solmuiltu ja etureunus on virkattu kohopylväillä. Nappeina toimii puuhelmet, jotka olen virkkaamalla päällystänyt.

Ja minähän en olisi minä, jos olisin jättänyt tämän mallin tähän. Pitää heti tehdä monta samanlaista, eli vaaleanpunainen sai kaverikseen vihreän:

367327.jpg

Tämäkin on Novitan Samoksesta väkerretty. Ja ennen kuin ehdin tätä vihreää päätellä ja napittaa, niin tuli mieleen kokeilla samantyylistä jakkua käyttäen enemmän Salomonin solmuja, eli sitten syntyi tämä:

367325.jpg

Tässä vaaleansinisessä jakussa kukkapalat on tehty ja yhdistetty käyttäen Salomonin solmuja.

Lähikuvaa:

367330.jpg

Ja nyt mä vaan sit toivon, että joku tulisi ja laittaisi noihin keskeneräisiin napit ja päättelisi langanpäät. Jään odottelemaan. Kerron sit miten kävi ;)