Tosi kauan jaksoin pitää näppini erossa keskeneräisestä vapaavirkatusta laukustani, eli tarkkaan ottaen n. kaksi vuorokautta; sitten petti hermot ja syöksyin uudelleen harkkokukkamaailmaan. Tai ensinhän miä aloin väkertää tuota pohjaa kukkasille ja kuinka ollakaan – pohjakappaleesta tuli ihan erilainen kuin toisesta, jo valmistuneesta puolesta. Hmmm, tämä saattaa toki olla vapaavirkkauksessa sallittua ja ehkä jopa suotavaa, että kappaleet eivät ole identtiset. Jotenkin on vain tosi vaikeeta totutella siihen, ettei ole mitään varsinaisia ohjeita. Ainoa pointti tuossa nyt oli, että kappaleista tulisi suunnilleen samankokoiset. Nyt miä vaan sit virkkailen harkkokukkia tuohon pohjakappaleen päälle, eli peitän kukilla sen mitä olen saanut aikaiseksi ;).

Mitäs muuta tää laukkunen sitten vielä kaipaa? Virkkaan ilmeisesti ainakin semmoisen pohja/sivukaitaleen, että saan laukkuun lisää tilavuutta. Niin ja sitten pitää vuorikangasta ja vetoketjua alkaa etsiskelemään, samoin kahvat pitää tilata Sinellin verkkokaupan kautta. Eli kyllä tää tästä edistyy.
Laukun strategiset mitat asiasta kiinnostuneille: Leveys 29 cm, korkeus 22 cm. Eikä tuo koko ole lopullisesti vielä kirkossa kuulutettu...

412081.jpg

Haarukalla olen myös ehtinyt haarukoida, eli tämän Haarukkapitsihuivin Bambu-langasta. Loppui vaan vähän into kesken (kuten niin usein aiemminkin) ja kiinnitin huiviin ainoastaan kolme haarukkapitsikaitaletta ja reunakaitaleen. Kyllä siitä silti tuli ihan tarpeeksi iso mun tarpeisiin (leveys n. 100 cm, korkeus 50 cm) ja hapsuthan antavat vielä lisää kokoa ja näköä.
Kuva vaihdettu 9.3.2007

437029.jpg

Olen tämän vinkin vissiin aikaisemmin kertonutkin, mutta kerron vielä, eli haarukkapitsikaitaleet kannattaa virkata kaksinkertaisella langalla. Pääset puolet helpommalla, kun yhden lenkin sijasta teetkin samalla kaksi ;)