Mulla on joku tauti... Ehkä dementia. Äsken hemmottelin itseäni ostamalla sipsejä (kun lapset ovat reissussa, niin äiti hyppii pöydällä ;)) ja sit tein niiden seuraksi kermaviilidipin. Alkupalat meni ihan hyvin, mut yht'äkkiä huomasin, että sipsin sijasta olinkin kastanut dippikulhoon sormeni! Rystysiä myöten sormet dippisoossissa sitten ihmettelin, missä meni pieleen - ai niin, sipsi vaan unohtui... 
No, toinen juttu kävi keittäessä kahvia. Olin kaatamassa keittimen vesisäiliöön vettä ja huomasin erittäin selkeästi, että oho, nyt menee ohi ja pahasti - silti vaan jatkoin kaatamista ja koko pöytä lainehti vettä. Nyt vois joku heittää diagnoosia ilmoille, että osaan hakeutua tarpeen tullen oikeaan hoitolaitokseen.

Kassirintamalla ei mitään mullistavaa ole tapahtunut. Mustasta Kotiväestä ruutuvirkattu  syränkassi on vihdoin ja viimein valmis. Pupujen ompelu vei yllättäen ajatukseni kauas pois virkkuukoukun ympäriltä.

787127.jpg

Tuleekohan mun uudeksi päivärytmiksi nyt sitten pupu, kassi, pupu, kassi, pupukassi, kassipupu.....

Edit!Tetralle vielä lisäkuva, missä kassi on täytetty normaalivarustuksella: Rahapussi, puhelin, puolenkymmentä huulipunaa, pieni hiuslakka ja avainnippu. Ei se kassi tuon kummemmaksi mee... Tietty kuvio menee vähän ryttyyn, mutta ei sitä kukaan katsele kuitenkaan :).

788093.jpg