Olen ollut pari päivää niiiiin laiska, että voisin rangaistukseksi vaikka huitaista itseäni ellei se sattuisi :). Ja tämä kamala väsymys - mistä se on minuun pesiytynyt? No, keittelen kohta vähän lisää kahvia, niin eiköhän ala silmä kirkastumaan. Siivotakin pitäis, tai siis raivata (ei raivota:)) ja sit sen jälkeen siivota.

Jaahas, ja tämähän oli virkkausblogi, eli kerrataanpa virkkaussaldo parilta kuluneelta päivältä. Ensinnäkin yksi maskottijuttu on valmiina, mutta sitäpäs en vielä esittelekkään, vaan marssitan sen päivänvaloon vasta vapun tienoilla. Moinen salaperäisyys johtuu Maskotin Yhteisvirkkuutempauksen avajaisista, jotka ovat siis vappuna. Ollaanhan me osallistujat sinne jo virkattu julkisesti kaikenlaista Aminekoa, mutta sehän on ollut vaan sellaista harjoittelua ja alkuveryttelyä ;).

Toinen virkkuuni on Myssyviikkoja varten. Eli tuotokseni sinne on tämä vauvan myssy Bambu-langasta. Kuvan vauva on nukke, joten sukulaiseni voivat tässä vaiheessa henkäistä helpotuksesta (ei oo ristiäisiä tulossa :)).

546368.jpg546371.jpg

Mukavaa viikonloppua kaikille. Mullakin on pitkä viikonloppu (4 pvää), joten saas nähdä mitä kaikkea sitä ehtiikään touhuta!