Huomasitteko, kuinka sydämellisen pohjan tein vuodatuksieni tukimateriaaliksi? Olen nyt ihan hurahtanut kaikkiin kuvioihin, missä on palloa, raitaa,sydäntä, kiemuraa tai ruudukkoa ;). Varmasti Tilda-kirjojen liiallinen ahminen on tähän innostukseen osasyyllinen. No, nautitaan nyt niin kauan kun intoa riittää. Tuskinpa addiktioini enää vuoden päästä on tätä luokkaa. 

Eilen illalla menetin lopullisesti pelipöksyni ja viimeisetkin hermon riekaleet Vuodatuksen toimimattomuuden vuoksi. Kaiken iltaa ja yötä tuhersin sitten sisuuntuneena uutta Virkun blogia Bloggeriin. Olen kuitenkin jo sen verran rauhoittunut, että katselen tätä Vuodatuksen meininkiä vielä jonkin aikaa. Jos muutosta parempaan ei synny, niin mulla on Bloggerissa valmiina pakotie ;).

Käsitöistä sen verran, että toissapäivänä ompelin äidilleni nimipäivälahjaksi tämmöisen Tilda-hahmon:
1260905.jpg

Mekko kyllä nyt vähän pahasti pömpöttää tuossa kuvassa, eli ei siis kuitenkaan perheenlisäystä tulossa tuolta suunnalta ;).
Hih, nää mun Tilda-nuket on kasvoiltaan kyllä niin toistensa klooneja :). Yritän seuraavaksi tehdä edes hiukset eri lailla, niin tulisi vähän vaihtelua tähänkin kategoriaan.