Aamulla oli kuulemma pakkasen puolella. Ruusupapu, koristemaissi ja basilika olivat kyllä vielä ihan vetreän näköisiä, eli ei ollut niitä halla puraissut. Eikä ole muakaan päässyt kylmyys yllättämään, kun tumput sojossa kuljen heti syyskuun ensi hetkistä alkaen.
Nämä virkatut Jättiraita-lapaset valmistuivat eilen ja ovat samaa mallistoa edellisen postauksen lapasten kanssa.
Kuvaustilanteeseen pääsi seuraksi vihreästä Huopasesta virkattu kännypussukka. Siitä puuttuu vaan vielä koristelut. Tyhymä kun olin, en ottanut pussukasta mitään mittoja ennen huovuttamista. Nyt miä en muista tuosta yhtään mitään silmukkamääriä/senttejä ja pussukka kun sattuu olemaan just sopiva kännykälle.
Pussukan nyöritys/roikotus-ideaa yritin apinoida
Katin mulle tekemästä pussukasta.

867983.jpg
Mun blogini on tänään 7 kk vanha. Mitäs sitä siinä iässä yleensä osataan tehdä? Syödään valmiiksi pureskeltua ruokaa, konttaillaan ympäriinsä ja tutustutaan ympäristöön yltiöpäisen uteliaana. Niih, vähän sellaistahan tämä tuppaa olemaan ;).
On mulla kyl siis ihan omat hampaat.
Koska tänään on juhlapäivä, niin vieraiden pitää tietty laulaa mulle. Minkä kipaleen haluaisit onnittelulauluna laulaa luikauttaa? Kerro biisin nimi (ja artisti, jos muistat), tai jotain otoksia siitä, niin osallistut arvontaan. Tulos julkistetaan tiistaina 4.9.2007, klo 21.00. Mulla tuli heti mieleen se biisi "Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu..." ;). Kukakohan sen muuten laulaa? Olikohan se joku Servo, tai sinne päin.