Viimeaikoina olen kovasti yrittänyt päästä joulutunnelmaan muutoinkin kuin jo saavutetun normaalin stressitason osalta. Se on vähän niin, että kun oikein miettii ja pähkäilee mitä kaikkea jouluvalmisteluita on tekemättä, niin sitten sitä ei saa yhtään mitään aikaiseksi. Mulle käy aina niin.
Eilen kuitenkin havahduin siihen, ettei meillä tuiki ensimmäistäkään jouluvaloa, kun taas naapureiden talot olivat suunnilleen paketoitu valokaapeleilla.
Siinähän sitä olikin sitten Virkulle iltapuuhaa, kun yritti löytää kätköistänsä jouluvaloja, joiden lampuista olisi kunnossa edes 50 %.... Miksi ihmeessä miä en ole heittänyt pois niitä kaikkia rikkinäisiä valosarjoja? Olenko kenties joskus kuvitellut korjaavani ne? Hah!
No, ehjät jouluvalot löytyi ja siinä samalla kaapista tipahti yhdet tarpeeksi jouluiset paneliverhot, jotka ripustelin olohuoneeseen.

1142871.jpg

Viereinen tietsikkahuone näyttikin tuon operaation jälkeen liian kesäiseltä, joten leikkasin Hemtexistä ostamani joulupöytäliinan paneliverhoiksi nro 2 ja tyynynpäälliseenkin jäi tarvittava määrä materiaalia.
Toinen samaisesta kaupasta ostamani paksuhko, punainen pöytäliina laskeutui valkoisen (on se ainakin joskus ollut valkoinen) sohvan suojaksi. Samalla pujotin siimat ompelemiini sydänneulatyynyihin ja ripustin ne ikkunaan heilahtelemaan.

1142873.jpg

No niin, pääsinhän miä jouluvalmisteluiden alkuun, jes. Tosin nyt mulla ei ole kyllä enää yhtään joulupöytäliinaa!

Virkattukin on, mutta taas näitä samoja...

1142870.jpg

Kännypussukat ovat todennäköisesti tämän talven viimeiset, koska joulun jälkeen alan virkkaamaan ET-laukkuja. Varmana alan. En enää jaksa noita pöllyäviä villalankoja yhtään!