Jestas! Katin ja Marikan mielestä mun blogi on "Kesä blogi". Eli tämän prenikan takaa löytyy Marika:
 
1756115.jpg

Ja täältä Kati:

1756115.jpg

Kiitos :).
Ja mikähän mun blogista tekeekään niin kesäisen, hih... Varmaan se, kun täällä ei tapahdu oikein mitään :). Tyypillistä kesämeininkiä  - henkilökunta on ihan pihalla. Jotta voisin nyt jotenkin mieltää omaavani kesäisen blogin, niin henkilökunta menee nyt hetkeksi ihan oikeasti pihalle:ruoho_kasvaa.jpg

Tässä Virkku on yrittänyt ajaa nurmikkoa, mutta apila oli päässyt kasvamaan niin tuuheaksi, että tulikin vaan tuollainen polku - sitä on tosi kiva kävellä päästä päähän :D.

kirsikka.jpg

Ja tämä sitten! Mitä ihmettä miä tekisin tästä yhdestä kirsikasta? Sato on niin päätä huimaava, että johan tämän säilömiseen menee koko syksy ;P.

uimaan.jpg

Laittakaa uimalasit silmille ja sukeltakaa! Jos hyvin käy, voitte bongata pinnan alla Virkun imuroimassa altaan pohjaa :D.

apilat.jpg

Etsi neliapila ja voita lauantaina lotossa! Miä olen möyrinyt koko pihan läpi, enkä ole löytänyt ensimmäistäkään.

No niin, se siitä kesästä ja siirrytään asiaan. Nämä lämpimät ja villaiset kännypussukat lämmittävät nokialaista ja muita lajitovereita talven tuiskuissa ja pakkasissa. Siinä vaiheessa kun toisten pussukattomista kännyköistä kasvaa jääpuikkoja, niin näissä pussukoissa asuvat pienet ja hikiset kännykät pukkaavaat aitoa hikipisaraa.

kesablogi.jpg

Ja kiitos kaikista muistakin ihanista jutuista, mitä olen kanssabloggaajiltani saanut. Ja muutenkin. Kivoja ihmisiä täällä kyllä käy kylässä. Sen kunniaksi voisitte antaa itsellenne intiaani-nimen. Siis tyyliin Istuva Härkä, Tanssii Tähtien kanssa, tms. Laita inkkari-nimesi kommenttilaatikkoon, niin joskus ensi viikolla arvon kaikkien inkkareiden kesken jonkun mukamas kivan palkinnon.

Terveisin Virkku = Juttelee Liikennemerkkien Kanssa (Ai mitä? Pitääkö mun nyt kääntyä tästä? Varmana menen suoraan, jne)