Töks, töks, töks. Siinä kolme sanaa, mitkä kuvastavat tämän päivän Vuodatus-palvelimen tehoja. En tiedä, onko muilla ollut yhtä töks kun mulla (nyt pelittää vähän paremmin), mutta yhden kuvan lataamisen aikana olisin ehtinyt helposti vetää viiden kilometrin lenkin.
Käsitöistä sen verran, että toinen porsaanpunaisista Huopas-keristäni muuntui muotoon 2 x tumppu:

1208896.jpg

Ohje löytyy uusimmasta Novitasta (Kevät 2008, malli 8) ja nämä on neulottu. Siis, huomasittehan - n-e-u-l-o-t-t-u ;). Tein tumput lasten koon mukaan ja ne on mulle melko sopivat. Onneksi otin noista kuvan, ennen kuin menin tökkimään niihin neulahuovutuksella kukkaset... Nyt ne on neulakokeilujeni ansiosta nimittäin aika pilalla. Tosi kökön näköiset. En näytä.
Ompelukoneen äärellä istuin sen verran, että sain Tiltulle siivet selkään ja vähän kepeämpää ylle:

1208897.jpg

*****
Asia 2:
Kiitos ja Virkun iso hali Katille, Kirsille, Titille , Wilmuskalle ja Mustikalle jotka ovat huomioineet blogini päivän (yhdeksi) piristykseksi sanoin (kopioitu sanatarkasti Wilmuskan blogista) ja merkein:
1208934.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Kyllä tässä on taas mieli niin nöyränä, että ei oo tosikaan. Ja jotta kerrankin noudattaisin sääntöjä, jatkan huomionosoituksen jakamista seuraaville blogeille:

Mustalanka
Ama
Lupsuksen kummi
Jaana
Revontuli
Sanna
Maartsi
MinnaP
Willis
Punatukka
Kikka

Olisin voinut jatkaa tätä blogilistaa loputtomiin, mutta uskon, että kaikki loput tietävät mun tykkäävän heidän blogeistaan. Nää yllämainitut kymmenen nyt vaan saa vähän lisävahvistusta asialle ;).