On juhlan aika, bilehileet esiin! Olen pian kuukauden ajan ollut onnellinen blogin omistaja. Aika on kulunut kuin siivillä ja jo nyt olen saanut kunnian tutustua moniin mielenkiintoisiin, taitaviin, ihaniin, huomaavaisiin ja huumorintajuisiin kanssasisariin, jotka pyyteettömästi antavat tietoa, aktiviteettia, ohjetta ja oppia ihan pyytämättä. Snif, täällä on niiiiin hyvä olla teidän seurassa. Kiitos siis ihan kaikille, jotka blogissani ovat käyneet ihmettelemässä tällaisen murrevikaisen vasurin tekemisiä.
Ja nyt on pienen kilpailun aika, jossa paras ei voita, vaan se kellä on eniten tuuria.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Novitan Bambu-lankaa olen jostakin kumman syystä hamstrannut aika paljon (kilotavaraa) ja ajattelinkin järjestää semmoisen jutskan, jossa onnettaren suosikki voittaa Bambulanka-baketin, jiihaa.

Bambu-bakettiin kuuluu:

 

©      kaksi kerää valkoista,

©      kaksi kerää ruskeaa

©      ja kaksi kerää marjapuuronpunaista Bambua.

420334.jpg

Kerissä ei ole mitään vyötteitä, koska ne on siis ostettu kilolankana. Baketin baino 281 g.

Kilpailun aihe on seuraava:

Mikä on ollut epätavallisin tilanne tai paikka, missä olet kaivanut virkkuun (tai neuleen) esiin ja alkanut virkkaamaan (neulomaan)?

Miä voin kertoa omani:

Viime keväänä virkkasin Sirkus Finlandian sirkusteltassa kesken esityksen.
Olin luvannut viedä lapset sirkukseen ja sit sattui olemaan yks kiva virkkuutyö pahasti kesken, joten löin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.  

 

Osallistuminen tapahtuu tämän jutun kommettiosioon. Kaikki saavat osallistua. Voittaja arvotaan ensi sunnuntaina 4.3.2007 johonkin kellon aikaan. Sanotaan nyt vaikka klo 15.00.
Voi vitsi kun mua alkoi jännittää. Osaankohan miä nyt varmasti arpoa? Pakko alkaa harjottelee ;)