Mulla oli tarkoitus tänään käynnistää Liinun synnytys, mutta nyt on kätilöllä niin flunssainen olo, ettei pysty yhtään ajattelemaan pikku-lupsuksia. Niinpä sanoin Liinulle, että täytyy vaan vielä pidätellä. Vähän kuulemma jo närästää.

Eilen sain virkattua tossuparin sinisestä Huopasesta, mutta ne eivät ole käyneet vielä pesukoneessa, joten eipä niistä sen enempää. Valmiiksi asti pääsi tämä harmaa Teddy-huivi. Ai että miä tykkäänkin nyt harmaasta. Vielä vuosi sitten en olisi edes vilkaissut harmaata lankaa, mutta nyt on toinen ääni kellossa. Olenko näin trendien vietävissä? Olenko vain tahdoton marionetti muotivirtausten puhureissa? Olenko virkkausrobotti, joka ei koskaan katso peiliin? Olen väritön, tyypillisen kalpea suomalainen, joita ominaisuuksia harmaa korostaa entisestään. No, ei se mitään. Laitan vähän enemmän  itseruskettavaa ja värjään hiukset lilaksi, sillähän tämäkin asia korjataan.

871270.jpg
Kuvio on Jouluruusua Salomoninsolmuin ja leveyttä huivilla jotain 140 cm. Teddyä meni 160 g. Tykkään tästä kolmiohuivimallista, koska huivista ei tule liian korkea. Voi huoletta käyttää kaulaliinamaisesti, mutta lämmittää myös tarpeeksi harteilla pidettynä.
Niin, ja kiitos kaikille ihanista kipaleista, joita olette minulle edelliseen postaukseen jälkeenne jättäneet. Kaikkein mukavinta tässä on se, että kun lueskelen biisivalintojanne, niin ne alkaa soimaan mun päässä! Voitte vaan kuvitella minkälainen konsertti siitä syntyy ;). Arvontaan voi siis osallistua tiistai-iltaan asti täällä.