Jos miä olen joskus valittanut kiirettä, niin en ole tiennyt mistä olen puhunut. Oikea kiire on nimittäin vasta nyt, just tällä hetkellä, koska mun työpaikkanani toimiva toimisto muuttaa kaikkine ihmisineen ja tykötarpeineen toiselle paikkakunnalle. Voi sissus sentään, kun samaan aikaan pitää vääntää pöytäkirjoja, palvella asiakkaita ja pakata muuttolaatikoita... Alkaa oikeesti vähän hihityttää hysteerisesti aina työpäivän jälkeen. No, ilonsa kullakin.

Sen verran muuttolaatikoiden pakkaaminen tylsistyttää ja surettaa, että kotona ei vaan yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään. Yleensä miä syöksyn töiden jälkeen sohvalle ja tuijotan telkusta Päivien viemää, Siskoni on noita, Brittien huippumalli, BB Extra ja Salkkarit yhteen putkeen. Jos mulla sattuu olemaan lankaa lähellä, saatan jotain siinä samalla virkata tai neuloa. Mitään ihmeellistä ei kyllä jaksa ideoida.
Työelämä tappaa ihmisen luovan hulluuden, sen voin todeta kokemuksen syvällä rintaäänellä ihan ilman mitään valtiorahoitteista tutkimusta.

mambotumput.jpg
Telkkarin tuijottelun lomassa ovat valmistuneet nämäkin palmikkolapaset Mambosta. Novitan blogistani löytyy samanlaiset vaaleansinisenä parina. Eli nyt on ollut tällainen lapaskausi.

Ja Teholle kuuluu pelkkää hyvää, ainakin jos korvan asennosta voisi jotain päätellä ;).

teho_moi.jpg
On vähän vaikeasti kuvattava tapaus, kun ei osaa olla sillai nätisti paikallaan. Tuossakin kuvassa korvat pyörii ympyrää kuin pikku propellit :).

Tässä yhteydessä tahdon kiittää mitä nöyrimmin kanssabloggaajia saamistani tunnustuksista ja haasteista. Olen niistä kovin otettu, kiitollinen ja iloinen, mutta ikävä kyllä en ole ehtinyt niitä tänne julkituomaan. Anteeksi :(. Yritän parantaa tapani, kunhan saan ajatukseni taas kasaan tämän myllerryksen keskellä.