Virkkausringissä alkaa parin päivän päästä uusi tempaus, HuPo. Eli kesäkassit heitetään nurkkaan ja koukulle vaihtuvat huivit ja ponchot. Siitä innostuneena aloittelin jo Tiitsan sivuilta löytämäni Kauhavan Kangas-Aitan linkin inspiroimana Salomoninsolmuilla Joulukukka-huivin. Siskoni kanssa mietin, onnistuuko kuviomalli myös kolmiohuiviin, koska nuo suorakaide-huivit eivät vaan ole jostain syystä kotiutuneet kummankaan koukulle. Hyvinhän tuo kuviomalli muotoutuu myös kolmiohuiviksi, eli tästä se lähtee, ensimmäinen huivini HuPoon. Enpä taas jaksanut kuvausta varten huivia paremmin asetella, mutta ei noin pienestä kuvasta saa muutenkaan mitään selvää ;). Peruskuvio on virkattu ihan linkin ohjeen mukaan, mutta kerrosten alussa ja lopussa virkkasin aina sen kolme venytettyä silmukkaa, ihan samalla tavalla kun ennenkin.

832268.jpg


Tuo joulukukka-kuvio näyttäisi olevan tiiviimpää ja tällöin myös hidastempoisempaa solmuilua kuin perinteisesti virkattu huivi. Saas nähdä, kuinka leveän huivin tuosta jaksan tehdä, vai tuleeko vaan ihan joku lasten koko...
Tässä vertailun vuoksi perinteistä huivipintaa ja sitten tätä joulukukkaa. Ja miten miä nyt tuon vihreän huivinkin vaan heitin tuohon kuvaan tuollai rumasti... On se oikeesti nätimpi.

832269.jpg

Ja sit ollaan yhden huivin kanssa taas tässä vaiheessa. Kukkahuivi mallia Virkku odottaa päättelijää, huoh. Pari tuntia neulan kanssa heilumista ei nyt sytytä. Ehkäpä sitten illalla, jos töllöstä tulisi samalla joku hyvä leffa.

832272.jpg