Nii, siis uudenvuodenaattona oltiin mun siskontyttären häissä. Oli aivan ihanat juhlat alkaen vihkimisestä loppuen ilotulitukseen. Meidän nuori-neiti se otti kopin morsiamen heittämästä morsiuskimpusta. Joopa joo, että lisää häitä tulossa ;). No, nuorimmaisella on ikää vasta 11 v, joten eipä tässä nyt ihan heti tarvitse aloittaa hääkakun leipomista. Ja erään blogisiskon (kiitos :)) virkkaama kaunis sukkanauha lensi sulhasen kädestä suoraan bestmanin jalkoihin (ei jalkaan :)).

Kesken morsiuskimpun kuivatusprosessin raastoin kimpun kuvausrekvisiitaksi tätä pussukkaa varten. Pussukka on seinälle ripustettava hässäkkä, kunhan nyt vaan löytäisin jostain seinän/nurkkauksen Tilda-juttujani varten. Kokonaista huonetta kun ei meidän talosta taidä tähän tarkoitukseen löytyä.
Ohje kirjasta "Sew Pretty Homestyle" (sivu 100). Omani on korkeampi kuin ohjeessa.

1187490.jpg

Toinen Tilda-ompelus tänään oli tämä Kassi Pussinen. Ei mitään hajua, mihin tuota hyödyntäisin.
Ohje kassiin kirjasta "Crafting Springtime Gifts" (sivu 62). Omani jälleen suurempi kuin ohjeessa.

1187488.jpg

Ja tässä vielä perhepotretti :).

1187492.jpg

Tällä hetkellä ei virkkaus juurikaan kiinnosta, kun mun langat ovat niin tylsiä. Olen siis tuijottanut ja hipelöinyt niitä liikaa. Tahtoo uusia.
Ja maaataina alkaa taas koulu, tai mikä kurssi se nyt on... En enää muista. Tällä hetkellä ei voisi vähempää kiinnostaa mikään opiskeluun liittyvä. Voi kökkö. Onks ihan pakko mennä!!!