Huomenna aloitan hulvattoman hauskan opiskelija/kurssi-elämän, josta johtuen tuottelias käsillä näprääminen jäänee vähemmälle debetin ja kreditin vallatessa ajatusmaailmani. Kuulostaako pahalta? Niin minunkin mielestäni. Siihen kun vielä lisätään 3 h päivässä autolla ajoa päästäkseni pisteestä a pisteeseen b, niin voipi Virkulla virkkausteho vähän laskea.
Jotain on kuitenkin yritettävä, menköön sitten syteen taikka saveen. Ja onneksi viikonloput on keksitty. Eli eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan, pikku hiljaa.

Kuvamateriaalina mulla on ilo leväyttää esiin tässä lähiaikoina valmistuneet tai keskenjääneet virkkuutuotokset, joita en ole jostain syystä aikaisemmin esitellyt.
Ensimmäisenä hiuspanta ja kännypussukka kullanhohtoisesta Paolasta:

1036472.jpg

Ja sitten salomoninsolmuhuivi hopeanhohtoisesta Paolasta:

1036468.jpg

Keskeneräinen lammasmötikkä Foxista ja hahtuvasta, sekä patalappu hahtuvasta:

1036466.jpg

Ja vielä harmaasta Teddystä ja Kuurasta kesken oleva salomoninsolmukukka-villatakki, joka on jämähtänyt tähän perinteiseen kohtaan - hihat puuttuu:

1036470.jpg

Näitä keskeneräisiähän miä sitten voisin vähitellen nyhrertää valmiiksi. Kunhan ensin opin kirjanpidon perusteet. Mulla on kyllä ihan surkea matikkapää... Jestas, nyt mua alkoikin jännittämään! Argh, pakko lähteä etsimään koukku ja lankaa, että voin uppoutua takaisin turvalliseen virkkuumaailmaani ;).