Nonni, arvonta on suoritettu ja karvakasan nimi sekä kummi on selvillä. Tässä vielä kertauksen vuoksi kummin tehtävälista tulevaa huoltajuusviikkoa varten:
"Voittajanimeä ehdottanut saa kummin arvonimen, jonkun palkkion ja tuon villakasan viikoksi kotiin - se nyt vaan on kummin velvollisuus ;).
Villakasaa pitää vierailuviikon aikana aivan ehdottomasti: 1. ulkoiluttaa, 2. viedä ostoksille, 3. kyläilyttää kavereiden/sukulaisten/naapureiden luona, 4. tutustuttaa johonkin eläimeen, 5. tutustua paikkakuntasi johonkin nähtävyyteen, 6. viedä se mukana töihin/kouluun/harrastuksen, ym. pariin.
Ja se viimeinen, eli 7. kummin tehtävä on piirtää villakasasta omakuva, joka jää kummin luo muistuttamaan vierailusta senkin jälkeen kun villakasa on palautettu Virkulle (laitan mukaan palautuskuoren ja postimerkkejä/postitusrahaa).
Joka päivä kummin tulee laitaa omaan blogiin kertomusta villakasan kanssa suoritetuista tehtävistä (tai sitten kerralla koko stoori, omien mahdollisuuksien mukaan)."

Eli vielä muistin virkistämiseksi kuva villakasasta:

703264.jpg

Juu, tuo pienempi se on. Vieressä on villakasan elävämpi kaksoisolento. Vähänkös meitä huvitti, kun nuo poseeras vierekkäin : D.

Tyttärieni avustuksella suoritimme arvonnan niin, että lapuille kirjoitettiin kaikki nimiehdotukset. Laput hattuun ja hatusta nousi seuraavanlainen lippunen:

702870.jpg

Eli tämän nimiehdotuksen myötä kummiksi pääsi/joutui TETRA, onnea :). Viikon tulevasta hoitajuudesta Tetra saa palkkioksi Novitan limpun muotoiset kassinkahvat ja reilun puolen kilon Bambu-vyyhdin (beige).

703317.jpg

No niin, Tetra laittaa mulle sitten varmaan sähköpostiin yhteystietojaan, jotta pääsen Lupsuksen palkkioineen postittamaan määränpäähänsä. Ilmoittele Tetra myös ajankohta, milloin Lupsus voi tulla, jos olet vaikka mökillä tai jotain ;). Voi että ku hauskaa, Lupsus pääsee reissuun :).