Kevät tulee, lallati lallati laa, hauska landella on asustaa ;) Kuten huomaatte, kevättä on rinnassa kun näin laulattaa. Bongasin meidän talon kulmalta jotain niin ihanaa, että oli ihan pakko ikuistaa se näky tänne blogiini:

464105.jpg

Siis en tarkoita noita kuvassa näkyviä kuivia korsia, vaan tulppaanin alkuja, jotka ovat nousseet maan sisältä todistamaan uuden kevään syntyä. Tulppaaniperheessä taitaa asustella myös ikivihreä voikukka...
Viikonlopuksi tänne kaakonkulmalle luvattiin muuten 13 ° C lämmintä, eli miä voin patsastella pihalla noissa mun keveissä salomoninsolmuvetimissä ilman paleltumisvaaraa :)

Bambu-boleroa aloitin tänään sitten virkkailemaan. Aika hidasta on eteneminen verrattuna mun suosimiin "hyvä tuuletus"-malleihin :) Eipä tuosta kuvastakaan taas oikeen mitään selvää saa, mutta voin tulkata sen verran, että värinä on ruskea.

464117.jpg

Lankaostoksillakin tänään piipahdin ja ostin sellaista tosi ohutta virkkauslankaa. Miksiköhän? Ei mulla ole tapana virkata liinoja tai verhoja. Miä vaan ostin sitä huvikseni. Ei kai siinä sen kummempaa selitystä tarvii.