Yöllä oli ihan hirveä tuuli ja vesisade. Minikasvihuoneenikin pötkötti aamulla keskellä pihaa ihan legoina. Ja yöllä ei tullut tietty uni silmään, kun mietin vaan miten lapsrassukkani matkustavat laivalla keskellä aavaa merta hirmumyrskyn kourissa. Turhaan sitten huolehdin - mitään kummempaa merenkäyntiä ei Suomen ja Ruotsin välillä ollut ollutkaan.

No, siinä hereillä ollessani sitten piti jotain tekemistä olla. Edellisen postauksen pupu on herättänyt kovin positiivista mielenkiintoa lähipiirissäni ja vanhimmalle siskolle aloinkin sitten ommella ikiomaa pitkäkorvaa.

Hmmm... Ei tämä ole mustekala, ei. Seuraavaan pupuun teen ehdottomasti isomman kääntöaukon! Kaikki vanulla täytetyt pötköt kun sojotti yhdestä pienestä reiästä ulos, niin yritä siinä sitten nätisti ommella vartalon sivusaumoja kiinni. Meinasi Virkulta sormet loppua kesken!

 782374.jpg

Moi! Ihquu, näytänpä hyvältä! Virkkuuuu! Tuu ompelee mun selkä umpeen, suolet näkyy!

782375.jpg

Jessica Trompin sivuilta löysin tulostettavia nukenvaatteiden peruskaavoja, joita kuosittelemalla tulee varmaan ihan hyviä pupukuteita.

782376.jpg

Oletteko te muuten käyneet Jessican sivuilla? Siellä on niin paljon vaikka mitä kivaa; mulla vierähtää siellä aina tuntitolkulla aikaa.  Itse löysin Jessican sivut joskus puolitoista vuotta sitten ja sen jälkeen olenkin ollut ihan koukussa.

PS: Virkattu sydänkassi edistyy, hitaasti mutta varmasti :). Toinen sanka enää uupuu ja viimeistely/vuoritus....