Kyllähän miä jo vähän itsestäni teille varoitin... Eli polkupyörän satulasuojuksia alkaa tulvehtimaan eetteriin liukuhihnalta. No, täähän nyt on ihan erilainen kun tuo eilinen, joten en mitenkään kovin pahasti toista itseäni. Tästä tuli sitäpaitsi paljon napakampi versio, eikä varmasti luisu linttaan kovassakaan vauhdissa :).

660517.jpg

660516.jpg

********

Edit: Kävin poistamassa tästä yo. suojuksen virkkausohjeen, koska siihen oli pujahtanut virhe. Laitan sen takaisin, jos jaksan uudestaan piirrellä melkein koko systeemin :(.

Edit 2: Löysin hillittömän nettisurffailun jälkeen valmiin virkkausohjeen tuohon ensimmäiseen (eilisen postauksen) satulasuojukseeni. Tosi järkevää, kun on printattuna joku kiva ohje, eikä yhtään muista mistä on sen alunperin löytänyt... No, olisihan tuo pitänyt arvata, että Jessica Trompin sivuillahan se oli! Eli tässä teillekin linkki: Virkattu satulasuojus Jessican tyyliin :).

**********

Lankana oli Novitan Cocos ja koukku kolmonen. Kuvassa olevan polkupyörän satulan strategiset mitat  - leveys takareunasta 16 cm ja pituus 25 cm.

Tämmöinen myttyrä se suojus on ilman satulaa :)

660518.jpg