Jaahas, mistähän sitä aloittais... Jospa vaikka tämä huivi hinataan ensin pukille, eli Novitan uutuuslanka Kuura, on pistetty solmuille tässä Kuurankukkahuivissa:

824828.jpg

Huiviin meni kaksi ja puoli kerää lankaa ja mitat on hulppeat 175 cm x 75 cm. Siis oikeasti tuo on ihan kolmiomallinen, mutta kuvausasettelun kanssa oli ongelmia ja muutenkin oli vaikea saada kuvaa otettua, kun meinasi loppua huoneesta neliöt kesken ;).  Todella ihanan pehmeä ja pörhäkkä huivi, tykkään.

Sitten miä eilen innostuin myös värjäämään pesukoneessa pellavaa. Siinähän miä tein sitten kaikki mahdolliset mokat, mitä vaan kuvitella saattaa! Ensinnäkin laitoin koneeseen ahneuksissani liikaa värjättävää. Toiseksi heitin värjäyspussin koneeseen ajattelematta, että tietysti mun tuurilla se pussi luiskahtaa kesken värjäyksen lillumaan koneen etuosan täyttöluukun lasin ja tiivisteen väliin. Eihän se väri sieltä käsin kunnolla irronnut muuta kun koneen tiivisteisiin! Ai että ku syletti.
No tässä on tulos:

824829.jpg

Ainoa mikä onnistui, on tuo oikealla liehuva batiiikkivärjätty pätkä. Keskimmäisiin pellaviin jäi molempiin tuommoinen vaalea raita. Ihan vasemmalla pilkottava ruudullinen pellava on nyt ihan karsea. Eli nuo kolme menee uudelleen värjäykseen, kunhan haen Nitoria lisää kaupasta. Pari ruman väristä frotee-käsipyyhettä heitin samaan väriliemeen ja niistä tuli tosi nätit. Kulmaa näkyy vähän tuossa oikeassa reunassa.

Sitten kunnianappikokoelmani sai jälleen täydennystä ystävyysnapin muodossa, kiitos Sinikka. Jotenkin tässä tulee ihan kauhian nöyrä olo näiden nappien kanssa...
Lahjoitin jo napin eteenpäin, eli kaikille Virkkausrinkiläisille :). On se kyllä niin mukava porukka!
824830.jpg