Siis ihan tosi jännää! Craftbitsin puputäti kirjoitti mulle sähköpostia ja pyysi lupaa julkaista mun pupujen kuvan pupuohjesivullaan! Nyt ne mun kaksi ujoa pupua istuu siellä ihan vieraalla sivustolla :).
Sit miä aloin miettiä, että mitä se Craftbitsin puputätikin oikeen ajattelee, kun esittelen täällä omia työtapojani pupun valmistuksen tiimoilta... Niinpä otin kuvasarjan pupun synnystä kokonaan pois. Jos joltakin jäi pupu pahasti kesken, tai ei katso pärjäävänsä ilman kuvaohjetta, niin voin hätätapauksessa laittaa sarjakuvan sähköpostitse pdf-tiedostona.

Tänään ajattelin aloittaa pienen blogiloman, eli ainakin pari viikkoa (tai edes viikon, tai edes kaksi päivää ;)) yritän pysyä hiljaa. Saas nähdä, miten onnistuu ;). Kesäkassitempauksessa emännöin kuitenkin 14.08.2007 asti. 

Nyt Virkku pyyhältää pihalle ottamaan aurinkoa, ihana ilma, ihana elämä!

799785.jpg
Edit 1: Tulen varmasti aiheuttamaan blogiini haamupäivityksiä, koska tahtoo kokeilla eri sivupohjavaihtoehtoja ja muutenkin täytyy vähän pöllytellä laatikoiden pohjilta puolen vuoden pölyjä pois. 
Edit 2: Pupuohje on jälleen paikallaan. Rohkaisin mieleni ja kysyin alkuperäisohjeen tekijältä, voiko tämä kuvasarja sepustuksineen olla blogissani loukkaamatta kenenkään oikeuksia ja tunteita. Saa olla, kunhan linkitykset Craftbits'n sivuille ovat kunnossa. Ja nehän on, eli nyt mulla on ihan tosi hyvä mieli :)