Olen jumittunut nyt kovin pahasti virkattuihin kesälaukkuihin...
Tässä laukkuperheeni uusin tulokas virkattuna Pelagian blogista voitetulla valkoisella Giglio-langalla. Auringonkeltainen Marine-raita tahtoi kaveriksi ja mikäpä siinä sitten auttoi.

645845.jpg645846.jpg

Laukkua alan virkkaamaan yleensä pohjasta, eli teen ensin kjs-jonon (haluamani kassin levyisen), johon alan lisäämään kerroksia edestakaisin virkkaamalla. Kun pohjaosa on sopivan korkea, siirryn virkkaamaan pohjapalan ympäri haluamillani silmukoilla ja siitä se sitten alkaa muotoutua laukuksi.

Lankaostoksillakin on tänään jo systerin kanssa käyty ja löysimme puolen kilon pussit ruskeahkoaTahitia. Muistan joskus virkkausharrastukseni alkuajoilta tehneeni vaaleanpunaisesta Tahitista jotain, taisi olla itseasiassa lapselle verkkoponcho... Tahitihan on tuommoinen nauhalanka, joten saapas nähdä, kuinka se käyttäytyy virkatessa. Onko kokemuksia? Tuleekohan kovin jäykkää pintaa? Taitaa olla taas kassiainesta, tai sitten Salomonin solmuja, hmmm....
645847.jpg

Palapuserostani puuttuu vielä kuusi palaa ja palojen yhdistämisessä käyttämäni valkoinen Malibu otti ja loppui! Onneksi systerin lankavarastosta löytyi ko. lankaa puolisen kerää, niin saan puseron ehkä huomenissa valmiiksi.
Lämmintä kesäpäivää kaikille :)