Olisko kellään ylimääräistä aikaa, niin saisi meille tulla päättelemään tätä salomoninsolmupuseroa? Ai ei oo vai? No, kyllä se on sitten Virkun vaan otettava neula kuivahtaneeseen käteensä ja alettava pistää langanpätkiä piiloon. Vaikka kuinka pidänkin palavirkkauksesta, niin se päättelytyö on kuitenkin aina kuin tiskirätti päin naamaa - satoja lankoja roikkuu siellä täällä ja siinä menee oikeesti monta tuntia, ennen kuin urakka on kunnialla ohitse.

586238.jpg

En tuosta puserosta tuon tarkempaa kuvaa viitsi vielä edes laittaa esille, mutta sen voin kertoa että tuli oikein hyvän mallinen pusero tällä kertaa.
Skywavelle kävin jo viemässä hiha-inspikseni, koska lupasin sen laittaa kiertoon heti kun tämän puseron hihat valmistuu ;).

Tässä vielä julmaa lähikuvaa, jossa kahden palan alueelta roikkuu ainakin kymmenen langanpätkää ja kun paloja on puserossa yhteensä 42, niin jokainen voi laskeskella mitä miä teen tänä iltana ;)

586239.jpg

Sitten eilen illalla aloitin lätkämatsin aikana tämmöistä väkertämään:

586237.jpg

Virkku tahtoo itselleen kesätopin valkoisesta Bambusta! Jos en jaksa tuota topiksi asti tehdä, niin sitten siitä tulee laukku.... tai nenäliina...