Tänään onkin ollut kaikenlaista huisketta ja vipinää. Eilen illalla keräsin nuorimmaisen kanssa ämpärillisen mustikoita, mitkä piti sitten puhdistaa, jaiks. Pyykkiä on pesty kolme koneellista, jaiks, jaiks, jaiks, että tytöt saa huomenna vaatetta päälle Ruotsin matkaa varten. Sitten tätä eilen aloittamaani Kotiväestä virkkattua sydänkassiakin olen yrittänyt vähän saada edistymään. Tuo kuvio ei kyllä tule erottumaan, ellen vuorita kassia valkoisella kankaalla, jaiks.

778130.jpg

Kati on käynyt täällä sivuillani huokailemassa, kuinka miä jaksan aina niitä ET-kasseja virkata, kasapäin. No, Katilla on itsellään ihan hirvee pupuvillitys - ompelee vissiin kymmenen pupua päivässä. Ajattelin sitten minäkin yhden pupun ommella ja voi vitsi - ihan älyttömän kivaa puuhaa! En ole pitkään aikaan ommellut mitään, mutta nyt taisi tulla innostuksen kipinä siihenkin suuntaan.

778129.jpg

Tämä tyssäsi nyt vaan hetkeksi tähän, kun ei ole mitään pehmustemateriaalia pupun sisälle.
Pupun kaavan löysin Katin linkkilistalta, kiitti ;). Pupun materiaalina on Viipurin torilta ostettua valkoista pellavaa. Äitini toi sit tuliaisina 10 m. Kyllä miä siitä nyt pari pupua saan. Ei oo mutten mikään pikkunen tuo jussikka - valmis pituus mitattuna korvat pystyssä ja käpälät ojossa tulee olemaan n. 90 cm! Ihanaa, jättipupu! Tuskin maltan odottaa, että pääsen täyttämään sitä :).