Jaahas. Vuosi on sitten vaihtunut. Mulle kävi sillai vähän hassusti uuden vuoden tohinoissa, että heräsin uuteen vuoteen entisen naapurikaupungin asukkaana. No, eihän se nyt tietysti ihan puskista tullut - ne ovat nämä kuntaliitokset, mitkä taikovat viattoman maalaisjuntin yhdessä yössä suurkaupungin melskeeseen. Noin niin kuin vähän kärjistetysti. En nimittäin huomaa minkään muuttuneen, paitsi että ulkona on hemmetin paljon kylmempi.

Ja ihan kuin ei olisi riittänyt asuinkaupungin nimen vaihtuminen, piti vaihtaa myös tyänantajaa. Samat työkaverit ja palkka säilyivät kuitenkin ennallaan. Työsopimus on luvattu, mutta ei ole vielä näkynyt allekirjoittettavaa versiota. Vähän on jähmeää liikehdintää.

Uudenvuodenlupauksena varmaan 80 % naisista on luvannut vähentää herkkujen syömistä. Niin minäkin. Meidän Teho-pupu onkin ansiokkaasti ottanut asiakseen pelastaa mut sipseiltä:
tehosipsit.jpg

Tästä on varmaan kuukausi kun vinguin, että tulis nyt se talvi. No, nyt en enää haluu tätä. Mua palelee koko ajan ja puita saa tunkea uuniin jatkuvalla syötöllä. Tehokaan ei tykkää yhtään kävellä lumihangella (eikä asustele vapaana pihalla;)), vaan unelmoi jo voikukkien pureskelusta. Ja korvat sojottaa edelleen vastakkaisiin ilmansuuntiin.

teho_ulkona.jpg

Käsitöistä sen verran, että tämmöiset dataus-kämmekkäät tikuttelin. Näitä miä pitelen ihan sisätiloissa - koneellakin voi vallan sujuvasti naputella hanskat kädessä.

kmmekkt_nalle.jpg

Edit: Lisää muutoksia luvassa, eli huomenna päivitetään Vuodatusta ja käyttökatkosta on luvassa. Joten heippa vähäksi aikaa :).