Ei tossun tossua tänään kuvissa, vaan vaihteeksi huivi. Eiks oo kivaa, kun miä vaihtelen sillai näitä käsitöitäni? Ette pääse millään kyllästymään, kun kuumeisesti mietitte, että onkohan Virkulla tänään tossu- vai huivipäivä.
Kelleköhän miä nää sanani muuten osoitin? Mulla ei ole harmainta hajuakaan, ketä täällä mun blogissa käy vierailulla (se nyt vielä puuttuis, että tietäisin ;)). No, kommentoijat ymmärrettävästi jättävät jälkensä, mutta ne loput on sit varmaan mun sukulaisia, kavereita ja satunnaisia virkkaushulluja.
Muistan itsestäni, että silloin kun mulla ei ollut vielä omaa blogia, niin en uskaltanut kommentoida kenenkään blogiin (se olis varmaan menny pilalle koko blogi!), vaikka asiaa kyllä olisi ollut. Esimerkiksi Tiitsalle olisin voinut laittaa kommenttia "Kiitos Salomonisolmuohjeista. Minulla on ohjeidesi ansiosta koukulla jo sadas solmuhuivi". Ja Amalle ois voinut laittaa kommentin "Hitsi, olet Italian taitavin virkkaaja ja Ranskan kans.". Ajatelkaa ny, ku olisvatten olleet niin iloisia! Kyllä miä muidenkin blogeissa surffailin, mut nuo oli ne mun vakkarit hengailupaikat ;).
Nii, ei tänne siis mikään pakko ole kommentoida, kunhan vaan aloin mietiskelemään menneitä ;). Kiva kun käytte ja sillä sipuli.

Ja tässä tämä huivi, mitä jo pohjustelin tuossa alussa. Ihan tavallinen Salomoneilla, Kauhavan Kangasaitan Jouluruusu-huivin kuviolla tehty kolmiohuivi. Lankana on pari kerää valkoista Mamboa ja yksi harmaa kerä samaa lajia reunusta ja hapsuja varten.
896869.jpg

Kerrosten lopussa tein kääntymisen/lisäyksen vähän eri tavalla kuin ennen, eli pylvään avulla. Reunasta tulikin aika siisti, kun jäi ne kiipeämissilmukat pois.
Tässä vielä piirroksen avulla selitettynä sama asia. Nuo mollukat on salomoninsolmuja ja ristin näköiset on pylväitä ;). Kerrokset on eri värillä.

896870.jpg

Kukas nää on oikein neulonu? En mää ainakaan! Oiskos se tää :).
896871.jpg

Kiitos :)

Lisäys: Ama oli mulle tänään ojentanut tällaisen kunnianapin. Kiitti Ama. Epäili vielä, että mulla on muhevat hauikset ;). Hih, virkkaus ei paljon lihasta kasvata, allit siinä vaan venyy.

897472.jpg

Ja nappiin kuului tämmönen teksti:

"The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don't limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

Tosi hienoa! Miä lisään tän litanian mun CeeVeehen. Kyllä luulis tekevän vaikutuksen ;).
Nappi matkustakoon etiäpäin Revontulelle , joka kulkiessaan jättää paljon hymyjä jälkeensä ;).