Ai että mitä olen puuhaillut? Töissä päivät ja illat valekoomassa väsymyksestä, ei sen kummempaa. Käsityörintamalla on niin hiljaista, että ihan itseänikin pelottaa! Yhden sliparin kyllä neuloin, mutta siitä on vielä langat päättelemättä, joten säästän sen esittelyn myöhempään. Että muuten olikin vaikeeta tehdä se kaula-aukko - eli siitä tuli todella epäsiisti. Yritän kuvata teille siitä jotain oikein järkyttäviä lähikuvia.

Huomenna on nuorimmaisen tyttäreni synttärit, eli pahnan pohjimmainenkin on jo saavuttamassa kunnioitettavaa teininoita-ikää (12 v). Voi mua äiti-parkaa - 12-, 15- ja 16-vuotiaat tyttäret pitävät kyllä huolen siitä, ettei elämä ole liian huoletonta... No, elämä on ja lapsethan ovat kuitenkin aivan ihania, kun vaan vähän paremmin osaisin läpisuodattaa juttuja muistelemalla vaikka omia nuoruusvuosia ;).

Olen koko aamupäivän yrittänyt siivoilla ja samalla hämmästellyt sitä pölyn määrää, mitä ilmeisestikin lankojen jatkuva pyörittely saa aikaiseksi. Uskomatonta! Ja vaikka kuinka virkkaisin värikkäistä langoista, niin silti pöly on aina vaan saman harmaata... Miksköhän? Joku vihreä tai pinkki pöly olisi paljon hauskemman näköistä :).

Ja loppuun kuvapiristys:
joriini.jpg

Joriinipuskassa on nuppuja vaikka kuinka paljon, mutta tuskinpa jaksavat kaikki kukiksi muodostua.
Ja nyt toivotan mukavaa viikonloppua kaikille. Jos teillä on hyviä ja helppoja leivontavinkkejä huomisille synttäreille, niin pliis, kertokaa. Mun pää on ihan tyhjä kaikista ideoista.