Eilen vielä valittelin sitä virkkausinspiraation puutetta. No, ei mennyt kuin tunti siitä, kun heitin kaikki keskeneräiset virkkuut nurkkaan ja aloin koukku sauhuten virkkaamaan uusia juttuja. Eli ensinnäkin nämä maaliskuun helteet ovat tehneet ilmiselvästi tehtävänsä, koska virkkailin tämmöisen rantasetin - bikinin yläosa, rantahame ja  turkoosit helmet.

485597.jpg

Näissä hepeneissähän ei kauan nokka tuhissut, joten ajattelin samaan syssyyn tehdä lannehuivin Tennesee-jämäkeriä hyödyntäen:

 485601.jpg

Sitten aloin miettimään, että eihän näin vanha muija enää bikineissä hihhuloi, joten tein ranta-asun yläosaksi tämmöisen helletopin Malibusta:

485596.jpg

Juuri kun tuon topin olin saanut pääteltyä, niin muistin, että ananaskuvio on aina muodissa (kuulemma :)) ja pyöräytin topin ananaksilla höystettynä (vai onkohan tuo käpy-kuvio...):

485589.jpg

Aikani itseäni topeissa peilailtuani tulin siihen tulokseen, että käsivarteni on saatava jotenkin piiloon. Ei muuta kun koukku käteen, vaikka sormet olivat jo ihan maitohapoilla. Lilasta Tenneseestä virkkasin silmät ristissä tämmöisen puseron, mikä olikin ihan kiva muuten, mutta hihat olisivat voineet olla vieläkin pidemmät...

485593.jpg

Koska beigeä Malibua oli vielä jäljellä, kokosin itseni ja poljin virkkaussingeriä hullunkiilto silmissä. Tuloksena kukkakuvioinen tunika pidemmillä hihoilla varustettuna.  

485595.jpg

Huh, olipa urakka! Mutta hetkinen, teinhän miä vielä tän pikkukassin, mihin voin laittaa aurinkovoiteet, ym. nesteet rannalle lähtiessä.

 
 485591.jpg

Sen verran jo uuvutti tuo koko yön virkkaaminen, että päättelytyö jäi kesken. Taidan päätellä sen sitten ensi vuonna, kun on seuraavaksi APRILLIPÄIVÄ!
Hih, olipas piristävää! Siis oikeesti nää kaikki virkkuut oli mun viime kesän tuotoksia.
Ei kai kukaan vaan mennyt lankaan, tai peräti kerälle ;)