No härre de hörre sentään! Ettekö te nyt kukaan arvanneet! Hyviä virkkausehdotuksia tuli kyllä ihan kaupanpäällisenä, joten kiitos niistä kaikista. Polvipehmusteet Nalle-langasta on varmaan toteutettava seuraavaksi, koska en ole tullut edes ajatelleeksi niiden tärkeyttä; pakkohan ne on olla, kun miä sitten kukkapenkissäni kesällä möyrin ja kitken rikkaruohoja
J.

Eli tässä nyt tämä virkkuuni, mitä yrititte arvailla:

527340.jpg

No niimpä tietysti, kesälaukku! Lankana on Kotiväki ja Tennesee, eli puuvillalangan arvasi aika moni. Malli on ihan oma keksimä. Sankojen kiinnitystä vakoilin Novitan tämän kevään lehdestä. Toinen sankakaitale on vielä tuossa kuvassa kiinnittämättä, mutta oikeassa elämässä sain sen nitkutettua äsken paikalleen. Nyt vaan päättelyä ja pingotusta, ym. pohjapahvin asennusta, niin pääsen taas heiluttelemaan uutta laukkua :).
Koska varsinaisesti oikeaa vastausta ei kukaan teistä kekannut, niin arvonnan päätin tasapuolisuuden nimissä suorittaa kaikkien osallistuneiden kesken. Muutin kaikki kommentoijat numeroiksi, eli ensimmäinen kommentoija oli nro 1, jne. Sitten pistin numerot uuteen kesälaukkuun, josta tällä kertaa keskimmäinen tyttäreni nosti lapun, jossa oli raapustettuna NRO 6. Kuudentena kommenttilaatikoissa on Papru, eli onnea Paperi40 ;). Pistäppä yhteystietosi sähköpostiini, niin laitan kustin polkemaan.

Paprulle lähtee palkinto, joka sisältää n. 350 g sekalaisia kilolankoja Novitan uutuuslangoista.
Eli pari kerää vihreää Marinea, yksi keltainen Marine ja kaksi oranssikukertavaa Cocosta. Niistähän saa sitten tuunattua kesäksi myssyä, kassia tai vaikka lisää perhosia ;)

527338.jpg

Kiitos kaikille mukavista arvauksista. Kysymys oli kieltämättä vaikea, koska miähän nyt voisin virkata vaikka lumilapiota villalangasta, jos oikein kekseliääksi heittäytyisin!