Virkun muotoinen haamu tässä hei, lisäsin kommenttiosioon kilpailun : D.

Mulla on ollut tänään niin kiire, että en ole ehtinyt edes juoda! Siis vettä, tai kahvia tai edes jotain. Kieli napsaa suussa kuin vanha villasukka, mut yritän nyt saada tämän päivityksen tehtyä, ennenkuin riennän kahvipannulle.

Tässäpä eilen valmistunut huivini, oikein tämmöinen harvinaisuus, mitä harvemmin näkee missään tai koskaan ;). No, mun pikku-blogissani ei ole vielä tämmöistä perinteistä, kolmiomalllista Salomoninsolmuhuivia ollutkaan esillä, joten korjataan tämä puute tämän kuvan myötä.

699502.jpg

Koska vasta iltasella kerkesin kuvailemaan, niin taivas ehti tummua ja aurinkokin melkein laskea. Tosi pimeitä kuvia. Oikeasti tuo huivi on tämän värinen:

699503.jpg

Kolmosen koukulla oli lankana Novitan Kid Mohair ja langan menekki oli 54 g. Mitenköhän mun hartiat kestää tuon huivin painon? Varmaan lyhistyn kasaan.

Ja sitten! Ama tuli eilen illalla tänne (siis blogiini) kuiskuttelemaan, että nyt tehään vielä yhdet loppukirimaskotit MYV:iin ja tietty miä yllytyshulluna huudan joo-joota ;). 
Nooh, ensin miä virkkasin ihan hirveän näköisen käärmeen, jota en esittele ikinä kellekkään. Hautaan sen tuonne pihan perälle, ettei se vaan vahingossakaan kiemurtele julkisuuteen.
Vahingosta viisastuneena pistin koukulle Foxia, siis sitä semmosta oikeen karvaista lankaa, ja aloin virkkaamaan lammasta. Alku meni ihan hyvin, torsosta tuli ihan lampaan näköinen. Etutukkakin oli vielä ihan jees, mutta sitten kun miä laitoin sille korvat kiinni, niin se alkoi näyttää sudelta. Hmmm, lammas suden vaatteissa... En antanut senkään haitata tahtia, vaan jatkoin sinnikkäästi lampaan virkkausta. Jalat tein perinteiset, mallia Amineko ja nekin vielä menetteli. Sitten tein naaman ilman mitään muistikuvaa lampaan pärstäkertoimesta ja hassustihan siinä sitten kävi:

699509.jpg

699506.jpg

Onnistuin virkkaamaan lammas-suden, joka samalla näyttää nappisilmissään ihan siskoni kääpiövillakoiran kaksoisolennolta!
Tällä maskotilla ei ole vielä nimeä, mutta jos joku keksii nasevan nimen, niin pääsee kummiksi :D.