1004360.jpg

Aika mieletön juttu tuo Kimin eilen ajama maailmanmestaruus. Meilläpä ei ole Maxia, joten seurasin tapahtumia lähinnä Ylen ja teksti-tv:n kisapäivityksiä lukemalla. Se se vasta jännää oli! Monta kierrosta ehti aina mennä, ennen kuin tiesin reaaliaikaisen tilanteen ;). Siinä jännityksen luomassa paineessa tulin jopa luvanneeksi virkata Ferrari-pipon. Kröhöm. Aika vaikea pala. No, katsotaan, saanko mitään aikaiseksi vai joudunko syömään suuret sanani.

Pari korvaläppäpipoa valmistui Formula-huuman sivutuotteena. Nämä ovat harmaasta Kuurasta ja Teddystä virkattu, toisessa on myös mustaa Foxia reunuksena. Ja koska olen niin tottunut hyörimään tuo juuresharja käsissä, niin pörrötin pipot harjalla huiskien tähän tilaan:
1004290.jpg

Niistä tulikin kivan karvaiset ilmestykset:). Tuon pitkillä korvaläpillä varustetun pidän itselläni. Se on aika hauskannäköinen päässä ja läpät saa leuan alta solmuun, jos niin haluaa.

Ja tämä kaulahuivi valmistuu hetkessä ja helposti:

1004294.jpg

Lankana tässäkin Teddyä ja Kuuraa yhteensä 115 g:n edestä. Pituutta huivilla on n. 150 cm, joka koostuu kuudesta peräkkäisestä Salomoninsolmukukasta. Kukan virkkausohjeen yhdistämisineen löydät mm. tästä. Ohjeesta poiketen tämän huivin aloitusrinkulassa on 12 ks:aa ja kukassa  12 "terälehteä" (ohjessa 16) ja terälehti on muodostunut neljästä peräkkäisestä salomoninsolmusta (ohjeessa kuusi).
Kun kukat on yhdistetty toisiinsa, niin koko systeemi ympäröidään ketjusilmukkakaarilla; pysyy huivi paremmin muodossaan.
1004281.jpg

Koukkuna mulla oli nro 6 ja venytetyn silmukan pituus n. 2 cm. Tuo silmukan mitta on kyllä vähän makuasia - kuka mitenkin tykkää. Sillä nyt ei tällaisessa huivissa ole edes merkitystä.