Sukulaisia kävi tänään oikein paikan päällä ihmettelemässä, että olenko vielä hengissä. No, kyllähän miä täällä kotonani kihisen ja pihisen, kun mikään ei meinaa onnistua ja aikaakaan ei ole ollenkaan tarpeeksi. No, mihinkäs tässä nyt sitten oikeestaan kiire olisi, valmiissa maailmassa :) Tuosta tulikin mieleeni, että miä haluisin ehdottomasti kiikkutuolin! Sellaisen oikeen vanhanaikaisen, madalletun mallisen narinatuolin. Tarvii vissii kirjoitella joulupukille tästä toiveesta ;)

Mitään en ole virkkuurintamalla saanut valmiiksi. Nämä keskeneräiset vaan jaloissa pyörii ja vaativat huomiotani:

485959.jpg

Eihän tossa vaaleanpunaisessa Malibu-puserossa ole enää paljon tekemistä, mutta ruskeassa Bambu-bolerossa en ole edistynyt juuri lainkaan... No, ehkä bolerokin ennen kesää valmistuu, kun kadonnut inspiraatio taasen ilmoittelee olemassaolostaan.

Ja sitten suru-uutinen: Kainaloiseni (siis se on mun olkalaukun nimi ;)) toisesta sangasta hävisi sellainen koristemutteri tai mikä lie ruuvi, joka piti sen sangan paikallaan, snif... Miä olin tietyst liian ylpeä siitä laukustani, niin heti napsahti ylemmältä taholta rangaistus. Tai toinen vaihtoehto on, että olin kiertänyt sen mutteripimpulan  jotenkin huonosti kiinni ja se koki ns. luonnollisen katoamisen. Jos teistä joku sen löytää, mistä päin tahansa maailmaa, niin mulle saapi sen palautella :)