Nyt on kuulkaas meikäläisen ajatukset ihan jumissa; en vaan osaa päättää, pitäisikö mun  siivota vai virkata? Ei ole kiva seisoa virkkuukoukku toisessa ja luuttu toisessa kädessä koko päivää miettimässä, joten ajattelin kirjoittaa tämän päivän vuodatukseni ainakin valmiiksi.

Virkkuurintamalla ei oikeastaan mitään uutta auringon alla. Sain valmiiksi palavirkatun huivini, mutta langanpäitä olisi siinäkin taas pääteltävänä miljoonaviisisataatuhattakaksikymmentäkaksi kappaletta (siltä se oikeesti näyttää mun silmissä). Päättelytyö onkin palavirkkauksen yksi huono puoli – jokaisesta palasta jää roikkumaan ainakin se kaksi pääteltävää lankaa ja jos paloja on parikymmentä, niin johan siitä tulee tuo edellä mainitsemani luku. Kyllä, kyllä, matematiikka ja numerot ovat kovin lähellä sydäntäni.

 

Koska minulla ei ole nyt tarjota mitään uutta kuvamateriaalia, niin on tyydyttävä vanhaan.
Tämä virkattu setti valmistui joskus tammikuussa ja on lojunut siitä lähtien käyttämättömänä. Lankana on Novitan Jenga. Kukaan tyttäristäni ei pidä noin iloisista väreistä (aina vaan pitäis olla mustaa tai ruskeaa), enkä miäkään kyllä tarvii enää yhtään talvihuivia tai pipoa.

 

 

377431.jpg

 

Yksi lempitalvihartiahuiveistani on harmaasta Teddy Galaxysta virkattu kolmiohuivi, jonka virkkailin tähän tapaan (aloitetaan huivin yläreunasta):

377476.jpg

377426.jpg

 

Siis eihän tuossa piirroksessa koko huivi ole, ikävä kyllä, mutta mallikerta toivottavasti valaistunee virkkausta harrastaville.

 

Tässä kirjoittelun lomassa pääsin ajatusteni kanssa yhteisymmärrykseen ja hellitän kouristuksenomaisen otteeni virkkuukoukusta. Huomenna on nuorimmaisen nimipäivä, joten ei muuta kuin luuttu heilumaan.

Hauskaa päivänjatkoa kaikille - vaikka onkin maanantai.