Kyllä on ihmisellä pienet ilot (tai pienet ja pienet...) ; kipaisin nimittäin postilaatikolle ja tuuletin siinä sitten tien vieressä oikein kunnolla, kun laatikosta löytyi tämä:

461258.jpg
Lähde: Novita Kesä 2007

Olen virkkaajana vilpittömän iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon lehdessä oli tällä kertaa meille virkkaajille suunnattuja malleja. Löysin pienen selailun jälkeen oman suosikkinikin, eli sen, minkä aion toteuttaa:

461257.jpg
Lähde: Novita Kesä 2007

Eli tämä bolero on juuri sitä, mitä olen vähän etsiskellytkin. Nyt vaan mietintämyssy päähän siinä suhteessa, että teenkö sen vihreänä, sinisenä vai ruskeana. Nuo värit mun Bambu-kokoelmista löytyy. Sininen taitaa karsiutua joukosta heti pois, koska tuli tehtyä tuo Salomoninsolmupusero sillä värillä.
Vitsi kun on kivaa päästä virkkaamaan välillä taas jotain ihan ohjeen mukaan!

Eilen illalla virkkkailin äidilleni pikku yllätystä. Hän nimittäin ihastui kovin keskeneräiseen vapaavirkattuun kesälaukkuuni ja pyyteli, jospa tekisin hänelle samalla tyylillä jonkun koristeellisen patalapun. No, tämmöinen siitä sitten tuli:

461259.jpg


Näitä on tosi hauska väkertää. Nyt pitäisi vaan keksiä tuohon nurjalle puolelle joku vuori-systeemi, mutta kaikki kankaat ovat ihan kummallisesti hukassa! Ne on varmaan hautautuneina lankapussukoiden alle, eli minulle on tiedossa mielenkiintoista löytöretkeilyä vähän joka kaapin perukoilla ;)