Postitäti oli tänään kuin joulupukin ruumillistuma, kun kiikutti kovin kilttinä olleelle Virkulle pehmeän paketin. Hyvä etten siinä laulaa lurauttanut, niin innoissani olin ;). Ajattelin ensin, että olisiko kyseessä maskotinvaihtopostia, mutta paketin sisältä paljastuikin Pelagian blogissa voittamani lankapalkinto, jes, jes, jes! Pelagia on niin nopee liikkeissään :).
Miä kyl aina ihan villiinnyn, kun saan lisää lankaa ja niin kauan tuulettelinkin hyvää tuuriani, että alkoi ihan päätä koskemaan. Se on kun pitäis välillä muistaa hengittää sisään päinkin ;).
Pelagia on tainnut havaita mieltymykseni vaaleanpunaiseen, koska palkintoni oli Tenneseetä vaaleanpunaisena, houkuttelevana keränä, sekä minulle ihan uutena tuttavuutena Filatin Giglio-lankaa kaksi kerää. Jänskää! Kiitos vielä kerran Pelagialle mieluisasta arvontavoitosta. 
640579.jpg

Miä virkkaan noista varmaan laukun, kunhan saan ensin työn alta pois  kukkapalapuseroni, sekä yhden keskeneräisen laukun, mitä yritän perjantaiksi nitkutella uudelle omistajalle.