Eilen, kaikkien arvontahässäköiden keskellä, alkoi taas mieli vähän Fimoa muovailla. Nuorimman tyttäreni kanssa saatiin aikaiseksi pari joulunpunaista jääkaappimagneetia ja lahjapakettikoristetta. Intouduinpa siinä samalla testaamaan sorminäppäryyttäni muotoilemalla neljä valkoista, pikkuriikkistä pupua. Nysväsin niihin korupiikeillä tuommoiset lenksut, että puput voi jatkojalostaa kaulakoruiksi ;).
Voin sanoa, että vähän oli vaikeaa noin pientä saada aikaiseksi. Apuvälineinä muotoiluun mulla oli isot keittiösakset ja kuumemittari, hih... No kun ne olivat siinä käden ulottuvilla, enkä jaksanut lähteä etsimään näppärämpiä vaihtoehtoja ;).

1015847.jpg

Fimoilun jälkeen alkoivat sitten ahdistamaan kaikki hahtuvakiekot, jotka uhkaavasti näyttivät keräävään vaan pölyä. Niinpä suorastaan pakotin itseni virkaamaan yhdet tossut metsänvihreästä hahtuvasta. Vaaleammat osuudet on Huopasta, sitä kamelin väristä.
Eivät oikein hahtuva ja Huopanen huopuneet samaa tahtia, eli hahtuva kutistui enemmän ja Huopanen jäi vähän kuprulleen. No, ei haittaa. On niitä kupruja tehty ja nähty paremmissakin piireissä ;).

1015848.jpg

Tossujen päällä koreilee sitten mun pupukaulakoruni, joka tälläkin hetkellä roikkuu kaulassa. Pujotin siihen mustan nahkanarun ja kylläpäs mulla onkin nyt trendikäs roikotin ;). Jaa, että kuinkas vanha miä sitten olinkaan? :D