Aah, onneks meillä on nykyään tää Teho - ei tarvii koko ajan kertoa käsitöistään!
Niin, Teho-pupu on osoittautunut oikein reippaaksi jätkäksi. Viettää yöt ulkohäkissään ulisematta, vaikka paikallinen kyläkatti on ottanut jokapäiväiseksi ohjelmanumerokseen käydä vaanimassa Tehoa häkin katolla. Saa se toki siinä katsella, mutta jos se alkaa meidän pupua liikaa lähentelemään, niin mitäs miä sit teen! Onko kissat ja puput keskenään kavereita, vai syökö jompikumpi kenties toisen lähikontaktissa?

teholla.jpg

Aamuisin me otetaan Teho aina sisälle mukaan meidän touhuihin. Eli Teho katselee sohvalla kun neljä naisihmistä kampaa, tupeeraa, meikkaa ja suihkii hiuslakkaa ympäriinsä. Ennen kuin meidän kampaukset on lähimainkaan valmiit, niin Teho on jo vääntänyt parikymmentä papanaa pyörimään pitkin sohvaa.

Seuraava sisäleikkisessio Teholle koittaa sitten iltapäivällä, kun koulu- ja työpäivät ovat ohi. Siinä sitä yhdessä kuunnellaan musiikkia, tehdään läksyjä, kokataan ja väännetään papanoita sohvalle. Mun rooli oli siis tuo kokkaus.
Illalla Tehoa sitten raahataan sisään ja ulos vaihtelevaan tahtiin. Eli pupulla pyyhkii ihan hyvin.

Huiveja ja pipoja olen virkkaillut ja neulonut, mutta tämä pimeä vuodenaika ei todellakaan innosta kuvaamaan tuotoksia. Lisää valoa, pliis!