Nainen, joka pukeutuu aina mustaan ja jonka vaatekaappi ei vaan yksinkertaisesti sisällä muuta kuin mustaa, on lankahankintoja tehdessään ajatellut jonkun muun aivoilla. Eilen heräsin karmeaan todellisuuteen, että mulla on ilo omistaa vaaleanpunaista lankaa, sinistä lankaa, ruskeaa lankaa, vihreää lankaa, kukertavaa lankaa ja kaikkea mahdollista väripläjäytystä, mutta - EI YHTÄÄN KERÄÄ MUSTAA!!! Mitä hemmettiä! Miksei kukaan ole sanonu mulle, että hei, osta nyt vaan noita mustia keriä, kun oot noin synkkä muutenkin. Olis säästynyt jokunen euro.

Nooh, ruokaahan ihmisen on kuitenkin väkisin nautittava, joten hipsin sitten iltahämärissä liideliin tarkoituksenani ostaa jääkaapiin einestä. Ja sit, voi eikä sentään, miä löysinkin sieltä lankaa - mustaa hopealla höystettynä, wuhuu, ja ruoat jäi sinne hyllyihin. Kyllähän sitä ihminen pärjää pienemmälläkin ravoinnolla, kun istuu ihan hiljaa sohvannurkassa ja neuloo. Siinä ei energiaa kulu juuri mitään. 

 säärystin

Siitä se lähtee, mun ylipattipolvensäärystimet! Ei ehkä ihan ens viikolla tule valmista.
Ja sit sain eilen tuon kuvassa poseeraavan hajuveden lahjaksi (tässä yhteydessä kaunis kiitos lahjan antajalle). Aivan pökerryttävän hyvän tuoksuinen ja pullokin on niin söpö, että taidan ripustaa sen kaulaan.
Hei hei kaikille, Virkku tykkää teistä :).