No nythän myrkyn lykkäs!!! Papru haastoi minut julkistamaan nolouksia otsakkeella "Nolojen tilanteiden meemi"! Mullahan alkoi tietty silmieni edessä filminauhana juoksemaan kaikki kokemani nolot tilanteet, eikä loppua näy vieläkään... Poimin filminauhalta tämän tilanteen, joka sattui n. 20 vuotta sitten ollessani vielä nuori ja nätti (nyt olen enää vaan nätti, kih :)):
Olin valmistautumassa johonkin tärkeisiin iltarientoihin kotonani ja sovittelin siinä sitten yhä uudelleen tietysti kaikki mahdolliset vaatekappaleeni, ennenkuin löysin omasta mielestäni ne sopivat kuteet päälle. Muistaakseni päädyin jakkupukuun, missä oli leveälahkeiset mustat housut ja pellavajakku aivan jumalattoman isoilla olkatoppauksilla. Ja tukka oli pörhelletty tietty Bonnie Tyler-tyyliin.
Jotta hiuskuontalo olisi vielä loppuillastakin yhtä massiivinen, piti kipaista matkalla rientoihin ostamassa marketista lisää hiuslakkaa. Siellä minä sitten kaupan käytävää kävelin nokka pystyssä ja hartiat ladonovina etsien kemikaaleja, kun yht'äkkiä huomasin perässäni laahaavat sukkahousut!!! Voi ziisus, vaatteita vaihdellessani olin unohtanut sukkahousut mykkyrään housujen sisälle ja sieltähän ne sitten puntista olivat valuneet kaiken kansan ihmeteltäviksi! Aika vikkelään sain sukkahousut kerittyä pois puntista, mutta voi jestas että mua nolotti!
Taidan heittää haasteen eteenpäin Amalle, Revontulelle ja Jaanalle. Kiinnostaa vähän tietää, mitä nolouksia heille on sattunut ;)

Virkkuurintamalta pukkasi tänään valmiiksi huivia, eli tämmönen tällä kertaa:

502637.jpg

Vähän hassu kuva-asettelu, mutta kyllähän se on hyvä tietää, miltä huivi näyttää jos pitää vaikka hampaillaan kiinni huivin etureunoista ;D