Olenpas miä tänään aamuvirkku - oikeen tarvii äimistellä hetki tätä pirteyttä...
Itseasiassa huomiseksi tarvitsisi alkaa järjestelemään keskimmäisen tyttäreni synttäreitä, eli tämä päivä pitää sisällään varmasti paljon leipomista ja lankapussien piilotusta. Miä oon kyllä niin kateellinen ihmisille, joiden kotona on kaikki aina tiptop-järjestyksessä. Meillä kaikenmaailman irtotavarat lojuu aina pitkin lattioita ja pöytiä, eikä kukaan tee elettäkään niiden laittamisesta paikoilleen. Ärsyttävää jotenkin siivota ollenkaan, kun tietää että tunnin päästä kaikki tavarat alkaa olla samalla tavalla leviteltynä kuin ennen siivoustakin :(.

Tässä olis nyt tää mun eilisen virkkauksen tulos, Salomoninsolmuhuivi, tadam! Ai, kukaan ei yllättynyt vai? Tää huivi oli oikeastaan ensin Bambulanka-puseroni etukappale, mut mua alkoi arveluttaa tuo langan keveys ja vähän purkailemalla sekä muuttelemalla palojen paikkoja muunsin sen huivimuotoon.

439012.jpg

Mallihan on pääpiirteissään tuo sama vanha, mutta kukan keskiöt on virkattu popcorn-silmukoilla.
  Lankaa tuohon huiviin meni 117 g, leveys on 110 cm ja korkeus 60 cm. Mitäs vielä piti sanoa? Nii, tuo huivi on rakennettu 15 kukkapalalla, kun normaalisti olen kasannut huivin 21 palan voimin.
No niin, nyt miä alan muihin hommiin, morjens.