Uhoava Gnu tiedusteli minulta tuolla aiemmin, että olenko lankakukkien (lankaruusu, rosee-tekniikka) parissa viettänyt aikaani. No, enpä ole (ja sen kyllä huomaa :)), kun en omista laitetta, jolla niitä voisi väkertää. Yritin sitten tehdä jotain lankalenkki-kukkia ilman asianmukaisia apuvälineitä ihan vaan testatakseni, miten kukkia voisi yhdistellä toisiinsa. Hmm, kyllä se varmaan onnistuu ihan perinteisin keinoin, eli erillinen yhdistämiskerros ei näytä ollenkaan pahalta. Kyllä niistä varmaan hienon huivin, tai puseron, tai laukun, tai ihan mitä vaan saisi aikaiseksi.

662652.jpg

Mulla nuo lenkit vaan viipottivat ihan holtittomina joka suuntaan, mutta ihan oikeat ja oikealla tekniikalla tehdyt lankakukat olisi varmasti vähän helpompi saada ruotuun.

Hih, nuo näyttää ihan karseilta :D. Teidän pitää nyt vaan kiltisti kuvitella tuohon oikeat lankakukat!

662651.jpg

Tähän väliin sitten upotan yhden kuvan satulasuojuksesta nro 4.

662654.jpg

Tätä barbin mekkoa olen etsinyt jo puoli vuotta! Ei sen takia, että tykkäisin hirveesti barbien kanssa leikkiä, vaan tuo mekko on minun virkkaamani joskus n. 33 vuotta sitten... Aika Virkkumaiseltahan tuo näyttää, eli pylväät vinksottaa sinne sun tänne.
Tuo lanka tuntuu sormissa muuten ihan samanlaiselta kun Novitan Bambu-lanka. Outoa!
662653.jpg
Mukavaa viikonloppua, vaikka sää ei olekkaan kovin suosiollinen - tuulee niin lujasti, että nuttura meinaa irrota.