Tänään olen vähän muutellut blogini laatikoiden järjestystä ja sitten, aivan huippua - osasin tehdä jopa uuden sivun blogiini! Kyllä miä olen nyt niin ylpeä itsestäni, että ihan puhkun ja puhisen innosta (tai sit puhisen huonon kuntoni takia, kun just pöllytin mattoja...). Eli eipä nuo uudet sivut juurikaan päälle päin näy, mutta esim. kuukauden lellikki-laatikossa klikkaamalla Lyylin kuvaa tulee esiin lisää Lyylin kuvia! Eli nyt kaikki Lyyli-fanit klikkailemaan ;). Opin myöskin siirtämään blogi-laatikon oikealta vasemmalle, eli oppimiskykyni on ylittänyt tämän päivän aikana koko vuoden ajalle varatut oppimisresurssit. Tästä alkaakin sitten tasainen taantuminen, joka tulee varmasti näkymään suoritustasossani. Näin kätevästi sain selitettyä kaikki tulevat mokani yhteen pakettiin ;).

Palma-jakkuani olen sinnikkäästi jatkanut, vaikka kaikenlaista häiriötekijää on matkan varrelle ilmaantunut. Ensimmäistä hihaa on virkattuna n. 5 cm. Hmmm, pitäisköhän tehdä lyhythihainen jakku? No, ei todellakaan. Eilen hapsuvirkkauksella tein jakkuun jo etureunaa. Siis tähän tapaan:

549250.jpg549251.jpg

549252.jpg

Ja Palmassahan tuo jälki on kaikkea muuta kuin säntillistä hapsua - tuloksena yhteentakertuneita hapsuryhmiä. No, en miä välitä, kunhan jotain viritelmiä saan aikaiseksi.

Tuo hapsuvirkkaus sinällän on mielenkiintoista. Hmm, missköhän muualla miä voisin sitä hyödyntää? Maskoteissa? Myssyissä?