Oi, kattokaa, mitä Virkku kävi hakemassa postilaatikosta! Täs paketis on lähettäjänä Tetra!!! Minun ikioma kummi <3. Virkku on varmaan voittanu Tetran blogist jotain. Avaas siä Liinu sieltä päästä, niin miä raottelen paperia täältä toisesta päästä. Ja Pikku-Päkä alas ny paketin päältä. Onkohan täällä sisällä voipaketti?


793457.jpg

Oooh! Vihdoinkin kunnon ruokaa! Jami, jami! Valkoista pullariisiä tässä on popsittukin niin, että Liinun vattakin on pullistunu oikein kunnolla. Virkku laittoi Liinulle tuommosen tukisukan, ettei kudokset vaan ala repeilee.
Hei, ei täällä kyl riisiä oo, kun ei kuulu mitään paketin sisältä vaikka kuinka sitä heilutetaan... Avataas vähän tätä Teran laittamaa teippiä. Ai että, tää paketti tuoksuu Tetralle - nyt tuli kyllä ikävä Turkuun.

793458.jpg

No herran jestas sentään, kyllä Virkku nyt ilahtuu. Sai sitä beigeä Kotiväkilankaa, mitä jo vähän haikailikin siihen sadanteen ET-kassiinsa! Ja koukkuki! Mutta me syödään kyllä nää suklaat. Liinukin meni näköjään ihan hurmostilaan saadessaan suklaakeksipaketin kainaloon. Ei Virkku varmaan suutu, vaikka me tässä sen sängyssä vähän ruokaillaan. Kuitenkin se alkaa heti virkkaamaan, kun näkee tuon lankakerän. On se jotenkin vähän outo tyyppi... Virkkaa vaan ja jos ei virkkaa, niin sit se istuu pupuntekokoneen äärellä.
Mikäköhän tuolla Liinulla muuten on? Eihän se pysty enää edes neljällä jalalla käveleen! Jotenkin miä kyl tykkään tosta mahasta, juu, söpö se on.

793460.jpg