Osaakohan miä täällä blogissani enää edes käyttäytyä, kun viimeisestä päivityksestä on niin kauan! No, yritetään.
Saanko tähän alkuun valittaa ihan parilla lauseella? Ai saan, okei, valitan nopeesti. Nyt on sitten selkä ihan törkeen kipee, ei saa edes nukuttua (aah, kohta varmaan mun hieroja-sisko soittaa mulle ja lupaa parantaa mut, jes ;)). Toinen valitus - ajatuksissani oli ostaa itselleni kamera, mutta kuin taikaiskusta vanhimman tyttären puhelin hajosi kesken kamerahaaveideni. Arvatkaapa, kumpi on tärkeämpi? Eli saatte sitten edelleen kärsiä näistä mun sumu-kuvista. Mulle tärkeämpää on kuitenkin se, että saan lapseni puhelimen päähän tarvittaessa. Muutenkin tuo puhelin on tuon ikäiselle tärkeä vempele, eikä vähiten sen takia, että skootteristaan tipahtelee pakoputki säännöllisin väliajoin ja sit sen jälkeen sillä ei ajeta metriäkään, vaan soitetaan äidille. Musta on tullut joku pakoputkikorjaamon sihteeri. Isälle ei voi suoraan soittaa, vaan asian pitää aina suodattua mun kautta.
Ja valitusosaston kautta kaarrammekin sujuvasti hahtuvien pariin. Lastentarvike Auroinkoisesta tilaamani luonnonvalkoinen hahtuva sai uuden olomuodon olkalaukkuna. Tässä kuvassa se on juuri pesukoneesta otettu, eli märkä, ja kukkahässäkkäkin on vielä tuossa ihan irtonaisena. Nappiakaan ei ole vielä keksitty.

995077.jpg

Mitä mieltä olette, onko tuo kukkakoriste liian massiivinen? Se jää kuitenkin aika korkeaksi rakennelmaksi... Toisaalta, kukaan ei sanonut, että koristeiden pitäisi olla aina pintaa nuolevia.

995079.jpg

Laukusta tuli aika kivan kokoinen, 26 cm x 34 cm. Innolla jään odottelemaan laukun kuivumista, että pääsen todenteolla sitä koristelemaan :).