Tämä on jo mun neljäs blogilomapäivä - kylläpä aika kuluukin sutjakkaasti ;). Ei, kyllähän juttu on niin, että jos miä muka päätän, että nyt on loma, niin se ei tule onnistumaan satavarmasti. Kuitenkin just heti kohta olisi hirveästi asiaa, mistä pitäisi kirjoittaa. Sit kasvaa sellainen ajatuspahkura otsaan, kun ei ole väylää pahkuran tyhjentämiseen.
Tämän päivän ajatuspahkura on tämä mini-pupu. Sen ompelu oli karmeaa tuskaa. Ajattelin jo ottaa yhteyttä lähimpään kirurgiin, ett kursi ny hyvä ihminen tää pupu kasaan! Jouduinkin sitten tekemään kaikenlaisia kompromisseja ompelun aikana, koska monessa kohdin ompelukoneen paininjalkakin oli pidempi kuin ommeltava sauma. Pikku-pupu on samoilla
CraftBitsin kaavoilla kuin isommatkin jänöt. Kaavat skaalasin tulostusvaiheessa pienemmiksi, eli mittasuhteet säilyi, mutta pupu pieneni.


811379.jpg811377.jpg

Tässä vielä vertailun vuoksi Mari Ykkönen ja Pikku-Pupu yhteispotretissa. Marin korkeus päälaesta tassun kärkeen on 66 cm ja pikkuisen vastaava mitta on 32 cm. Eli eihän tuo nyt ihan miniatyyri ole tuokaan :).

811378.jpg

Nyt miä ponkasen taas aurinkoon - ei tämä ihanuus ilmojen suhteen varmastikaan enää kauan kestä. Ja tsemppiä niille, jotka työpaikoillaan ahertavat ja kaihoisasti ulos ikkunasta katselevat. Lohdutukseksi voin sanoa, että ihan liian kuuma on ja liiallinen aurinko on kamalan epäterveellistä. Juu, ei oo ulkona yhtään niin kivaa kun luulis ;).