Ajattelin aloittaa kesälomani, joka kestää muuten kokonaisen viikon, kevyesti ompelemalla suitsaitsukkelaan yhden pupun Craftbitsin ohjeella. Joopa joo. Ensinnäkin täytevanu loppui heti kesken, koska tuo pupu ei todellakaan ole mikään höyhensarjalainen. Toisen korvan (siis pupun, en omaani) painoin silitysraudalla vahingossa rusehtavaksi. Sitten en saanut toista käpälää kunnolla kiinni vartaloon ja alkaessani sitä puolisokeana purkamaan, leikkasin pupun vartaloon reiän. Onneksi se tuli niin reunaan, että levensin vaan vähän saumanvaroja. Pään kiinnityksessä huomasin, että liitettävät reunat oli eripituiset ja ehdin jo suunnitella pupun kuristamista hengiltä. Hetken siinä sitten tuijottelin pupun Tennessee-silmiin ja päätin armollisesti säästää sen hengen. Pari lisätuntia sinnikkäästi painin pupun pään parissa ja lopputuloksena oli klooni edellisistä pupuistani:

pupu8.jpg

Ujoluonteinen pupu ei omista vielä yhtään vaatepartta, mutta tämän keskimmäisen kirjan kaavoilla voisi jonkin kivan asukokonaisuuden saada aikaiseksi:

kirjat.jpg

Lauantaina olin tosiaan siskojeni kanssa saaristoristeilyllä M/S Kristina Brahella - aivan ihana pikku-laiva! Reitti suuntautui Kotkasta Helsinkiin ja 60 €:n risteilyhintaan kuului noutopöytäruokailu, sekä bussikuljetus Helsingistä takaisin Kotkaan. Ei todellakaan mikään paha hinta. Ja kaunis ilma sekä mainio seura tuli sitten ihan kaupan päälle :).