Ette siis varmaan taaskaan arvaa mitä oon virkannu. ET-laukkuja? Eeei. Salomoninsolmuhuiveja? Ehei. Satulasuojuksia? Nou. Kännykkäpussukoita? Miten saatoit arvata, höh.mustat_pussukat.jpg

Kohta perustan pussukkakaupan. Teen vielä ehkä jotkut tuhat kappaletta lisää, että on tavaraa vähän varastossakin, juuh.

Ja sit poncho, keskellä joku ihmeen hässäkkä... Onneksi tulee valokuvattua näitä käsitöitä, koska näytöltä virheet huomaa paaaaljon paremmin.

poncho.jpg
Ja samalla huomaa, kuinka käsiä ei kannattaisi pitää taskussa - ihan kun multa olisi amputoitu vasen käsi ranteesta alaspäin.
Tää poncho on sillai jänskästi epäsymmetrinen, eli kolmioponcho ilman toista kolmiota. Kyllähän nyt varmaan ainakin promille lukijoista ymmärsi mitä tarkoitan. Lankana Kuura ja Kid Mohair.

Sitten olen saanut
Pamilta tällaisen kivan kortin, mikä oletettavasti käy maksuvälineensä kaikkiin lankakauppoihin, en oo kyllä vielä kokeillut ;).

visa.jpg

Ja mukana seurasi säännöskokoelma, jonka kopioin suoraan Pamin sivuilta:

1. Only 5 people are allowed to receive this award.
2. Four dedicated followers of your blog.
3. One has to be new to your blog and live in another part of the world.
4. You must link back to whoever gave you the award.

Suomeksi siis:
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.
 

Ne neljä, jotka ilmeisesti tai oletettavasti seurailevat blogini käänteitä, saavat minulta tämän kullanhohtoisen ystävä-visan:

  1. Amma

    Ja uusi tuttavuus (ellen sitten ihan dementian kourissa painiskele...) on

Elli

Olkaa nyt sit sen kortin kanssa ihmisiksi ;). Ja tätä ei ole mikään pakko jatkaa eteenpäin. Itsekin olen todella laiska näiden juttujen kanssa pelaamaan, mutta ajattelin nyt hetkeksi ryhdistäytyä.