... Eli minunhan piti esitellä myös tämä eilen vahingossa virkkaamani kesämyssykkä :). Miten voi vahingossa virkata myssyn? Ihan helposti. Eikös se virkattu patalappukin ala-asteen käsityötunnilla muuntautunut aina pipoksi... No niin, mutta tuon myssyn tarina alkoi virkatusta Salomoninsolmukukasta, josta ajattelin aloittaa uuden palapuseroprojektin. Huomasin sitten siinä ensimmäisen kukan virkattuani, että langan väri ei inspiroinutkaan puseron tekoon. Aloin jo jatkamaan kukkaa jopa sipulipussin muotoon, kunnes hokasin, että Samos ei ole paras mahdollinen sipulipussilanka. Pari kerrosta purkamista ja pyöreää tyynynpäällistä aloin työstämään. No, kerroslevennykset olivat liian niukkoja ja pala alkoikin kupertumaan ennen aikojaan. Siinä vaiheessa muistin myssyviikot ja siitä se ajatus sitten lähti myssyttymään ;).

Eli nyt mulla on tuommoinen lippiksen (tosi minilippa!) ja baskerin muodostama yhdistelmämyssy hattuhyllyn täytteenä....

541982.jpg541983.jpg

Koska en erikoisemmin tuosta myssystä pidä, niin ajattelin vielä kerran kokeilla lierihatun virkkausta. Värivaihtoehdot on tässä:

542628.jpg

Taidan kallistua tuohon sinisenvihreään versioon, ehkä...