Mulla on ollut jo useamman päivän sellainen tosi kettumainen olo... Kaikki alkoi siitä, kun menin lukemaan erään bloginpitäjän (ei kuulu mun blogituttavuuksiin) arvioita ns. hyvästä blogista ja siitä virinnyttä keskustelua. Voi itku, mitä shittiä (mun mielestä) sieltä sai lukea tuutin täydeltä! Ketä ärsytti kirjoitusvirheet ja toista murrevammaisuus. Sitten oli niitä, joilla kävi totaalisen hermoon animoidut kuvat tai turhat päivitykset (ei ole tarpeeksi asiaa). Ja yksi valituksen aihe oli sisäpiirit - voi pyhä Sylvi sentään! Piirit ja piirit... Hohhoijaa. Jos pipo tuntuu turhan pinkeältä, niin silloin kannattaisi vaihteeksi etsiä sitä vikaa vaikka sieltä pipon alta. 
No, meillähän on kaikilla sananvapaus, joten iloitkaamme siitä. Miä ainakin tykkään sillai kaikkien blogeista, koska lajitoverithan ne siellä -kuka missäkin - niitä omia juttujaan naputtelee :)

Virkkauksissa olen kasvattanut keskeneräisten kasaa ja taidankin keskittyä nyt pari päivää pelkästään noihin virkkailuihin. Olisi kiva saada jotain valmiiksikin.

       508517.jpg