Flunssaa pukkaa ja vattaa koskee. Siinähän ne tärkeimmät olikin, joten moi.
No, ehkä miä nyt sit kuitenkin muutakin voin tässä jutustella, kun koneen ääreen vääntäydyin.
Ensinnäkin tuolla parin postauksen päässä oleva puhekuplantäyttöoperaatio on saanut mut ihan hepulin partaalle, kun siellä on niin hassuja juttuja - ihastuttavan kekseliäitä ja piristäviä sananikkareita kyllä olette olleet :). Vielä ehtii osallistumaan.
Tässä päivänä eräänä luin jostain teini-noitien lehdestä, että hippityyli on vallannut Pariisin. No, sehän mua ilostutti vallan paljon, koska tykkään ilmiöön liittyvästä asustepuolesta, en niinkän muista hippeyden tunnusmerkeistä. Paitsi Volkswagen kleinbuss kukkakuvioinnein saattasi olla ihan kiva ;).
Siinä samaisessa lehdessä oli kuva, missä catwalkeille olivat taas päässeet mm. batiikkikuvioiset laukut ja puserot. Hitsi, mun viime kesänä batiikkivärjäämäni pellava taitaa olla kohta tosi hot!
Laukkuahan sitä näiden aatosten pohjalta piti alkaa virkkaamaan, varsinkin kun
Kati vielä esitteli blogissaan aaltovirkattua kassia. No, ihan samanlaista en kehdannut alkaa tekemään, joten muutin aallot pyörylöiksi:

1245349.jpg

Lankana kaksinkertainen Bambu lilana ja oranssina. Ja keskenhän tämä vielä on. Mietiskelen, tekisikö ET-kassin mallisen yläosan vai jonkun muun...